Afrojack maakt remix single van hit Keane

18-12-2012 @ 12:51

Afrojack kan opnieuw een grote naam aan zijn indrukwekkende lijst van samenwerkingen toevoegen. De toonaangevende Nederlandse DJ/producer werd door de wereldbekende band Keane gevraagd om een remix te maken van "Sovereign Light Cafe", de single van nummer een hit album "Strangeland". Afrojack's remix van "Sovereign Light Cafe" verschijnt wereldwijd op 24 december en wordt uitgebracht op Wall Recordings, het eigen label van Afrojack.

Keane was niet de enige die in 2012 bij Afrojack aanklopte met het verzoek voor een remix. De 25-jarige Afrojack paste alleen al in 2012 zijn herkenbare stijl toe op singles van Enrique Iglesias, will.i.am en Pitbull, voor wie hij ook een groot deel van diens nieuwe album produceerde. Afrojack kreeg daarnaast het eervolle verzoek van Michael Jackson's familie om een remix te maken van mega hit "Bad".

"Sovereign Light Cafe (Afrojack remix)" verschijnt net op tijd voor Afrojack's laatste tour van 2012 door Noord Amerika. Afrojack zal 2012 afsluiten in New York, waar hij tijdens een eigen uitverkochte show met ruim tienduizend fans de jaarwisseling zal vieren.

Afrojack's remix van Keane's "Sovereign Light Cafe" is vanaf 24 december 2012 wereldwijd verkrijgbaar en zal verschijnen op Afrojackís eigen label Wall Recordings. Een korte preview van "Sovereign Light Cafe (Afrojack remix)" is al te beluisteren via YouTube.

http://www.afrojack.com/

https://twitter.com/djafrojack