The Moody Blues voor optreden naar Amsterdam

15-09-2014 @ 14:02

The Moody Blues weten gelukkig van geen ophouden en komt in 2015 weer naar Nederland voor een concert. Onder de noemer The Moody Blues: Timeless Flight, The Voyage Continues staat de Britse band op 25 juni 2015 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.  

Exact twee jaar na dato staan The Moody Blues weer op de bühne van de door hun zo geliefde Heineken Music Hall. Over drie jaar is het alweer 50 (!) jaar geleden dat hun eerste volledige studio- a.k.a. doorbraakalbum 'Days of Future Passed' uitkwam, met hierop de twee gigantische hits 'Nights in White Satin' en 'Tuesday Afternoon'; meer dan twee jaar stond het album onafgebroken in de Billboard Charts. Wereldwijd heeft de band ruim zeventig miljoen albums verkocht, veertien platina albums ontvangen, tal van awards in ontvangst genomen en een optreden van de band staat als een huis.

Ook in Nederland is de band niet weg te denken uit het muzikale landschap en zal het trio, bestaande uit Graeme Edge, John Lodge en Justin Hayward, ook in de komende Radio 2 Top 2000 niet ontbreken, zoveel is zeker. Een half jaar later, op donderdag 25 juni 2015, staat The Moody Blues in de Heineken Music Hall, The Voyage Continues.

THE MOODY BLUES: Timeless Flight, The Voyage Continues

Donderdag 25 juni 2015, Heineken Music Hall Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur, Entree: € 45, € 52 en € 59 (excl. servicekosten)

http://www.moodybluestoday.com/